NACS-konferanse i Trondheim

NACS-konferanse i Trondheim

Uten navn

Den 39. NACS-konferansen vil bli avholdt i Trondheim, Norge.

Nordisk Forening for Klinisk Sexologi – NACS ble stiftet av en gruppe nordiske sexologer på WAS (World Association for Sexual Health) i Roma, 25.-28. oktober, 1978. NACS er en forening mellom Dansk Forening for Klinisk Sexologi, Estonisk Akademiske Sexologiforening, Finsk Forening for Klinisk Sexologi, Islandsk Sexologiforening, Norsk Forening for Klinisk Sexologi, og Svensk Forening for Sexologi. Disse organisasjonene er juridisk og økonomisk uavhengige i sine relasjoner til Nordisk Forening for Klinisk Sexologi. Formålet med foreningen er å fremme vitenskapelig utveksling og praktisk samarbeid i sexologi og for å skape og fremme sexologisk kunnskap og informasjon.

Foreningen organiserer Årlige Generalforsamlinger og konferanser hvert år.

For mer informasjon om den kommende konferanser, følg facebooksiden til NACS Årlige Konferanser, besøk hjemmesidene til NACS, eller gå direkte til nettsiden til årets konferanse.

Norsk Forening for Klinisk Sexologi vil være representert på årets NACS-konferanse, vil du? 🙂

Skrevet av

Sekretær i Norsk Forening for Klinisk Sexologi

Mats Johannessen