Nytt påmeldingssystem for NFKS

Nytt medlemssystem for NFKS

I begynnelsen av 2017 vil Norsk Forening for Klinisk Sexologi benytte seg av et nytt medlemssystem, kalt Klubbmodul.

I lang tid har NFKS brukt en komplisert og sårbar medlemsoversikt, med flere “flaskehalser” og potensielle utfordringer. Nå har styret gått til anskaffelse av et nytt og digitalisert medlemssystem, hvor alle medlemmer registrerer egne kontaktopplysninger og betaler kontingent mm. inne på en og samme nettside.

Klubbmodul

Over kan du se forsiden til NFKS sitt nye medlemssystem

Gå inn på medlemssystemet ved å trykke HER. For å bli medlem, trykk på “Logg inn”, og deretter “opprett profil”. Fyll inn dine opplysninger og du er herved registrert i systemet til Norsk Forening for Klinisk Sexologi. For å betale medlemskontingent (og bli medlem), gå inn via “Meny” og “Registrering”. Dersom noe er uklart kan du også se vår detaljerte beskrivelse HER, hvor vi har en grafisk guide for hvordan man går frem samt introduksjonsvideoer.
Dette er en side som er ment for våre medlemmer, og det er flere aktulle emner som er av relevanse her, deriblandt oppdatert informasjon om NFKS’ Lokallag i Norge, Tidsskriftet Sexologi, en oversikt over NACS-autoriserte sexologer i Norge, godkjente veiledere i sexologi, kontaktinformasjon, kalender, og diskusjonsforum. Registrerte medlemmer vil også kunne melde seg på arrangementer som årsmøte og etterfesten inne på siden.

Merk at siden fremdeles er under konstruksjon.
Vi håper sidene står til forventningene og at dere finner de brukervennlige. Ta gjerne kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål.

 

Skrevet av

Sekretær i Norsk Forening for Klinisk Sexologi

Mats Johannessen