Årskontingent

Betale årskontingent i Norsk Forening for Klinisk Sexologi
 
Rundt 21. januar ble det sendt en e-post og en SMS til alle betalende medlemmer i NFKS for det foregående året (2017), med tittelen; “Advisering om betaling af kontingent i Norsk Forening for Klinisk Sexologi”. Mailen var på dansk og inneholdt en link til en ekstern betalingsside. Av naturlige årsaker var det flere som var skeptiske til dette.
 
Norsk Forening for Klinisk Sexologi har per i dag to nettsider; www.nfks.no / www.klinisksexologi.no og www.klinisksexologi.klubbmodul.no. Sistnevnte er medlemssiden til NFKS, hvor medlemmer inntaster sine personopplysninger og betaler sin kontingent direkte. Dette frigjør styret for mye ressurser, som kan bli brukt annensteds. Medlemssiden er hostet av et dansk selskap, og selv om det meste forsøkes å fornorskes, hender det at noe dansk “smetter gjennom” i automatiske meldinger eller på nettsiden. Vi vil intensivere dette arbeidet fremover.
 
Betaling av kontingenten for 2018:
  • Dersom du ønsker å fortsette ditt medlemskap for 2017 inn i 2018, betal via linken du fikk per SMS eller e-post, så vil alt ordne seg automatisk.
  • Dersom du var student i 2017, og skal betale ordinært medlemsskap i 2018, se bort fra linken du fikk per SMS og/eller e-post, gå inn på www.klinisksexologi.klubbmodul.no, trykk på MENY (øverst i venstre hjørne), deretter på REGISTRERING, og trykk på det medlemsskapet som passer for ditt vedkommende (ordinært medlemsskap på venstre side.
 
  • Dersom du betalte årskontingenten før det ble sendt ut mail (01.-21. januar) har du antagelig betalt  kontingenten for 2017 (betalingsåret for 2017 gjelder fom. 21.01.2017 tom. 21.01.2018) – du anmodes i så fall om å ta kontakt med U.t.
 
Ønsker du å endre på dine personopplysinger? Gå inn på www.klinisksexologi.klubbmodul.no, trykk på “LOGG INN” øverst i høyre hjørne, og deretter “RETT PROFIL”.

 

Har du glemt passordet ditt? Gå inn på www.klinisksexologi.klubbmodul.no, trykk på “LOGG INN” øverst i høyre hjørne, og deretter “GLEMT PASSORD”. Da kommer du inn på en ny side, hvor du skal skrive inn din mailadresse. Du vil da få en e-post med et midlertidig passord.
 
 
Her er en video med instruksjoner for hvordan du kan registrere dine personopplysninger og betale kontingenten:
 
 
Håper dette var oppklarende.
 
mvh.
Mats Johannessen
Webansvarlig NFKS